POESIENS HUS

Poesi & Pilsner: Lars Emil Foder og Christel Sunesen

Til denne omgang Poesi & Pilsner har vi inviteret Christel Sunesen, ejer af Forlaget Ekbátana, og musiker og digter Lars Emil Foder. Også denne gang foregår det på Din Nye Ven i Skt. Pederstræde 34 i indre København. Ud over at forlaget startede sit liv med at udgive Lars Emils debut ”Natatlas”, er de to også kærester og arbejder sammen om alt fra fondsøgning over redigering til litteraturarrangementer. Christel vil fortælle om forlaget og arbejdet med bøgerne og forfatterne, og Lars Emil vil læse op og spille et par numre.

Lars Emil Foder er sangskriver og musiker i sit band L.E.F. & De Langsomme Lyn, som debuterede i 2013 med den tværkunstneriske ep og digtsamling Natatlas. De er for tiden i gang med at indspille et fuldlængdes album, og derudover arbejder Lars Emil på to bogmanuskripter. Ud over sit musikalske og lyriske virke er han arrangør af bogfestivalen Lille Bogdag og underviser i lyrik og sangskrivning i forskellige sammenhænge, bl.a. på Den Rytmiske Højskole.

Christel Sunesen har forlaget Ekbátana, som blev stiftet i 2013. Forlaget udgiver ny dansk litteratur, tværkunstneriske værker og fagbøger om litteratur, kunst og kultur. Ud over forlaget har Christel tekst- og korrekturfirmaet KommaStreg, er medlem af forskningsgruppen Copenhagen Studies in Genre og er arrangør af Lille Bogdag.

Entré: Hatten går rundt
Din Nye Ven står for billigere Hancock pilsnere